Witaj, na naszym serwerze MTA-RPG!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Dnia 2016-05-29 wystartowała pierwsza rekrutacja do frakcji Straży Pożarnej San Fierro -SPSF-
Wzór podania rekrutacji :
1.Wiek:
2.Imię:
3.Login:
4.Coś o sobie:
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:
6.Dlaczego ty?:
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:
1.Wiek:14
2.Imię:Szymon
3.Login:Lemonek
4.Coś o sobie:Interesuje się komputerami.piłką nożną oraz strażactwem . Jest to moja pasja od 8 roku życia
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:Ponieważ ona najbardzie daje mi frajde ;d
6.Dlaczego ty?:Ponieważ jestem systematyczny i zgloszę się do wszystkiego pomocy itp.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:Tak miałem z nią styczność na ok. 7-6 Serwerach
PS: Wyruchałbym Smerfetke, smerfetka, widzisz to? Może umówimy się na ruchanko
1.Wiek:14
2.Imię:Julia
3.Login:laowena
4.Coś o sobie: Nazywam sie Julia Lubie muzykę i informatyke XD
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Mam w niej doświadczenie, i chyba najardziej się znam w tej frakcji xd
6.Dlaczego ty?: Ponieważ mam doświadczenie do pożarów, dużo wiem o pożarnicwie i miałam wiele razy styczność z tą frakcją.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: tak
Ostatnio edytowany przez Smerfetka (2016-05-30 16:04:14)
Wszystkim którzy się dostali
Gratuluje ja NyAngel oraz Smerfetka - Właściciele Serwera Fierro-GAMING
Rekrutacja do Straży Pożarnej San Fierro -SPSF- - została zakończona ! [OFF]
Imię: Kuba
Login: Sposobik
Coś o sobie: Ogólnie chcę zostać podróżnikiem, ale równocześnie antyterrorystą i informatykiem xD
Dlaczego akurat ta frakcja?: Strażaków jest mało i rzadko są na serwie
Dlaczego ja?: Wyżej napisane
Czy miałem z nią styczność? Nie.
Imię: Patryk
Login: patroolpl
Coś o sobie: moim marzeniem jest zostanie pilotem odrzutowca i w tym samym czasie generałem wojskowym i mechanikiem tirów ale wiem że to niemożliwe .
Dlaczego akurat ta frakcja?: dlatego bo się inspiruje na moim proboszczu który pracuje w kościele i na straży pożarnej.
Dlaczego ja?: napisane wyżej.
Czy miałem z nią styczność? Nie.
1.Wiek: 16
2.Imię: Filip
3.Login: Slushy
4.Coś o sobie: Nazywam sie Filip. Interesuję się informatyką, gastronomią oraz mechatroniką. W wolnym czasie pogrywam w gry komputerowe, głownie GTA , CS ,BF
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: "Kręci" mnie strażactwo i lubie wszystko w tym kierunku.
6.Dlaczego ty?: Jestem systematyczny i obowiązkowy, miałem wiele stykań z tą frakcją.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak miałem na wiekszym serwerze.