Fierro-GAMING-RPG-

Witaj, na naszym serwerze MTA-RPG!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-06-11 08:41:59

TheWilku
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Firefox 47.0

Rekrutacja do SAPD (Otwarta)

Wzór podania rekrutacji :

1.Wiek:
2.Imię:
3.Login:
4.Coś o sobie:
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:
6.Dlaczego ty?:
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:

#2 2016-06-11 08:52:46

Krecikkk
Użytkownik
Windows 7Chrome 50.0.2661.102

Odp: Rekrutacja do SAPD (Otwarta)

1.Wiek:15 lat
2.Imię: Krystian
3.Login: Krecikkk
4.Coś o sobie:  Mieszkam w małym miasteczku zwanym Kożuchów, mam psa lubię grać w piłkę zajmuje się troszke policją [dblpt])
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ jest ona najlepiej opłacalna (da mnie) i bardzo mi się podoba. Jestem przyjazny i myślę że, bym się dogadał z innymi pracownikami SAPD.
6.Dlaczego ty?: Ponieważ myślę że, się nadam ponieważ mało widzę SAPD na tym oto właśnie serwerze i myślę że, bym mógł spędzać tu nawet 5 godzin na służbie .
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: nie, nie miałem.

#3 2016-06-11 09:03:00

suchy
Użytkownik
Liczba postów: 3
Windows 7Opera 38.0.2220.29

1.Wiek: 14.
2.Imię: Dawid.
3.Login: Suchy.
4.Coś o sobie: Mieszkam w miejscowości Sławno mam psa nazywa się Bodzio lubię bardzo jeździć na rowerze.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ bardzo lubię policje i w przyszłości będę szedł do szkoły policyjnej.
6.Dlaczego ty?: Ponieważ już na nie jednym serwerze byłem w SAPD i się znam na robocie.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak miałem styczność z tą frakcją na serwerach: 9life , your adventure , real life

#4 2016-06-11 09:05:14

Krecikkk
Użytkownik

1.Wiek:15 lat
2.Imię: Krystian
3.Login: Krecikkk
4.Coś o sobie:  Mieszkam w małym miasteczku zwanym Kożuchów, mam psa lubię grać w piłkę zajmuje się troszkę policją [dblpt])
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ jest ona najlepiej opłacalna (da mnie) i bardzo mi się podoba. Jestem przyjazny i myślę że, bym się dogadał z innymi pracownikami SAPD.
6.Dlaczego ty?: Ponieważ myślę że, się nadam ponieważ mało widzę SAPD na tym oto właśnie serwerze i myślę że, bym mógł spędzać tu nawet 5 godzin na służbie .
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: tak, raz.

#5 2016-06-11 09:16:25

DoDsek
Użytkownik
Liczba postów: 4
Windows 8.1Firefox 46.0

1.Wiek:12
2.Imię:Jakub
3.Login:DoDsek
4.Coś o sobie:Mam na imię Jakub i interesuję sie informatyką,motoryzacją i piłką nożną.Koledzy mówią na mnie Wilczek z mojego nazwiska Wilk.Jestem miłym graczem oraz bardzo pomagam innym
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:Ponieważ chce ją wspomóc
6.Dlaczego ty?:Ponieważ już byłem wiele razy w SAPD na sławnych serwach Pylife(to nie reklama)
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:TAK

#6 2016-06-11 09:28:51

zelek2001
Użytkownik
Windows 8Internet Explorer 10.0

1.Wiek:14
2.Imię:Krzysztof
3.Login:zelek2001
4.Coś o sobie: Mam na imię Krzysiek mam 14 lat tak jak pisałem . Bardzo lubię sport piłkę nożną ! Jestem wysoki  i często gram na tym serwerze! Bardzo jara mnie praca Policji:) Dlatego wybieram Policje  i nie tylko ! Jestem miłym graczem  a tak po za tym jestem pomocny i nigdy nikogo nie wyzywam [dblpt])
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:lubię ją bardzo i chciał bym się dostać
6.Dlaczego ty?:wiem o co chodzi ogarniam rp
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: tak na serwerze PyLife ale dostałem bana za oszustwo a ja nic nie zrobiłem

#7 2016-06-11 12:03:12

TheWilku
Użytkownik
Windows 7Firefox 47.0

Gratuluję Bartkowi, Krystianowi i DoDskowi !

#8 2016-06-11 17:08:53

Zaku
Użytkownik
Liczba postów: 1

2.Imię:Igor
3.Login: Ldrago123
4.Coś o sobie: Bardzo lubię grać w piłkę w MTA gram ponad 2 lata zajmuję się policją.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ jest ona najlepsza z serwera i bardzo lubię jeździć radiolkami i łapać przestępców.
6.Dlaczego ty?: Ponieważ myślę że, się nadam ponieważ znam się troche na tym
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:Tak na 2 serwerach.
8.Nick: Zaku

#9 2016-06-13 15:47:47

LuiGi123
Użytkownik
WindowsChrome 51.0.2704.84

1.Wiek: 14
2.Imię: Kuba
3.Login: LuiGi123
4.Coś o sobie: Mieszkam w Toruniu.Lubie grać w piłkę nożną jak i ręczną.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ zawsze chcialem być policjantem [sred]).
6.Dlaczego ty?:Myślę że będe dobrze spisywał się w pościgach oraz w akcjach RP.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak

#10 2016-06-14 14:46:10

Dez123
Użytkownik
Windows XPOpera 36.0.2130.65

1.Wiek: 17 lat
2.Imię:Michał
3.Login: Dez123
4.Coś o sobie: natury jestem 'poprawnym' chłopakiem. 90% ze mnie to sprawiedliwość i 10% głupota. Lecz na ogół jestem miły i szczęśliwy. Czasem jestem nieznośny ,ale to tylko czasem. Uwielbiam takie gry jak właśnie Cs:Go ,połowę mojego serca oddałem piłce nożnej. Jestem koleżeński i pomysłowy. Często nawiązuję nowe znajomości i bardzo to lubię. Jestem wstydliwy ale tylko przy nowo poznanych ludziach.
Przy ziomkach jestem szalony, wnerwiający czasem i ogólnie jestem zupełnie inny niż inni mężczyźni. Po prostu lepiej mi idzie rozmowa z dziewczyną niż z chłopakiem. Mam więcej koleżanek. Dla nieznajomych jestem raczej otwarty negatywnie. Mam własny świat, na świat patrze przez różowe okulary, nie było takiej rzeczy żeby była mogła mi popsuć humorek. Każdy mówi że jestem szalony (to nie prawda) i dowcipny i nie odpuszczam jak się na coś uprę to to muszę zrobić. I ogólnie jestem w miarę fajny, dobry, optymistyczny mam poczucie humoru. Mam dobre zachowanie w moim życiu, i praktycznie niczego się nie boje. Gdy byłem mały chciałem zostać strażakiem jednak to się zmieniło gdy zacząłem kopać piłkę z kolegami, a jeżeli chodzi o piłkę nożną to moim ulubieńcem jest cała Barcelona, oczywiście też mam szacunek do Realu, nie jestem sezonowcem. W podstawówce mało się uczyłem, dopiero zdałem sobie sprawę że moje życie się zaczyna i od gimnazjum miałem dobre oceny, raz mi się pasek na świadectwie pojawił, szkoła to złe i dobre czasy i zachęcam was do uczenia się bo to potem się przyda w dalszym życiu. Moje hobby to informatyka oraz jak wspomniałem piłka nożna. Czasami jeżdżę na deskorolce ( tylko gdy mi się nudzi). Co wakacje jeżdżę do mojej cioci która jest w Kanadzie. Umiem też w 65 % lub więcej JĘZYK ANGIELSKI, jestem też kinomaniakiem moje serce podbił film z serii "Rocky Balboa". Mam quada na którym jeżdżę dla przyjemności po moim miasteczku =). Mam opanowaną matematykę oraz polszczyznę i nie posiadam dysleksji. Uwielbiam słuchać piosenek, najczęściej słucham Grubson'a.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:Ponieważ dobrze sie na niej zarabia i bardzo mi sie podoba.Jestem przyjazny i myślę że się dogadam z chopakami z ekipy.
6.Dlaczego ty?:Ponieważ jestem ogarniety,nie kłuce śię z ekipa i byłem wiele razy w SAPD,mam też doświadczenie w tej frakcji.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak byłem w sapd na serwerze This is your world,mam inspektora na serwerze innovative World.

#11 2016-06-17 16:51:46

MasterCziko
Użytkownik
Liczba postów: 3
Windows 7Firefox 47.0

1.Wiek: Mam 13 lat

2.Imię: Nazywam się Szymon

3.Login: MasterCziko

4.Coś o sobie:

Jestem Szymom ,mam lat 13,uczęszczam do 2 klasy gimnazjum ,na co dzień interesuje się sportem a szczególnie piłką nożna.Jestem typem osoby,która jest miła,pomocna,ogarnięta, a także cierpliwa.Zawsze dążę do porozumienia,łatwo się ze mną dogadać,Jetem typem osobowości ,która umie postawić na swoim,ale często potrafi dojść do kompromisu,tak aby było dobrze dla wszystkich

5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ lubię pracować w policji ta praca tylko mnie interesuję [dblpt])

6.Dlaczego ty?:

Jestem osobą spokojną, normalną i miłą. Zawsze, kiedy trzeba to pomagam. Może nie jestem zaawansowany graczem na serwerze, pomimo moich 10 godzin, lecz znam większość osób grających na serwerze i wiem, na co je stać. W sumie komunikatywność nie jest moją dobrą cechą, ale jeżeli trzeba się dogadać to nie ma z tym problemu. Niestety jak każdy mam swoje wady. Uważam, że jestem osobą kompetentną na to stanowisko, ale wszystko potwierdzi proces rekrutacyjny.

7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Miałem ale nie na tym serwerze [dblpt])

Ostatnio edytowany przez MasterCziko (2016-06-17 16:52:58)

#12 2016-06-18 12:47:07

ziomal
Użytkownik
Liczba postów: 6
WindowsChrome 51.0.2704.103

2.Imię:Patryk
3.Login: ziom100
4.Coś o sobie:Chce zostać policjantem ponieważ lobię policje i mój wujek jest w policj
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:ponieważ lobię policje i pomagać innym
6.Dlaczego ty?:ponieważ chce pomagać   mam dobre prowadzenie

#13 2016-06-19 11:05:59

nairdA
Użytkownik
Windows 7Chrome 51.0.2704.103

1.Wiek: 15
2.Imię: Adrian
3.Login: nairdA
4.Coś o sobie: Lubię grać w gry szczególnie w  MTA  i na waszym serwerze.  Gram też w piłkę w klubie lecz nie przeszkadza mi to w częstym graniu ponieważ chodzę do szkoły piłkarskiej .
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ lubię policję tak jak w życiu normalnym i w grach. Bardzo ich szanuję bo wiem że to jest ciężka praca .
6.Dlaczego ty?: Ponieważ jestem już doświadczony i nie trzeba mnie uczyć  podstawowych rzeczy.  Znam też przepisy ruchu drogowego.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak , przez rok na 4lifie.

#14 2016-06-19 11:16:44

sobi
Użytkownik
Windows 7Opera 38.0.2220.31

1.wiek 13
2.imię Damian
3.sobi
4..Coś o sobie: Lubię grać w gry szczególnie w  MTA  na waszym serwie
5..Dlaczego akurat ta frakcja?: Ponieważ lubię policję w MTA
6Dlaczego ty?: Ponieważ jestem już doświadczony i nie trzeba mnie uczyć

#15 2016-06-19 11:37:37

Lou
Użytkownik
Windows 7Chrome 48.0.2564.97

1.Wiek: Mam 14 Wiosen [dblpt])
2.Imię: Mam na imię Damian.
3.Login: Mój login to Lou.
4.Coś o sobie:  Nazywam się  Damian i mam 14 lat. Chodzę do 1 Gimnazjum. Jestem ogarniętym i w sumie miłym chłopakiem. Jedynie czasami nie mam cierpliwości do "dzieci" po 9-10 lat. Lubię nawiązywać nowe przyjaźnie i podtrzymywać je jak najdłużej. Na świat patrzę z optymizmem. Moim ulubionym klubem piłkarskim jest "Fc Barcelona" (FCB) , a ulubiony piłkarz to Leo Messi. Od dzieciństwa chciałem zostać Policjantem. Mój ulubiony język na lekcji to Angielski, umiem go w 50%. Interesuję się piłką nożną i motoryzacją. Można powiedzieć że jestem takim "Nerdem". Na serwer mogę poświęcić od 2 do 8 godzin. Mój ulubiony film (horror) : Piłka VI. A ulubiona komedia to: Motur. Jak to się mówi stare ale jare [dblpt]). W 90% posiadam opanowaną Polszczyznę. Kolega zawsze do mnie mówi "świrze" [dblpt]P Pytałem się go dlaczego , mówi że jestem szalony więc tak napiszę [dblpt]D Jestem szalonym chłopakiem. Mój ulubiony typ muzyki to "Disco Polo".
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:  Chcę dojść do tej frakcji , ponieważ gdy byłem mały chciałem zostać policjantem. Może w rzeczywistości  nie zostanę ale w grze, może i tak. Lubię jeździć samochodami, więc przyda mi się jazda na patrole [dblpt])
6.Dlaczego ty?: Ponieważ, na innych serwerach byłem już w SAPD, więc można powiedzieć że jestem "doświadczony" w tej frakcji. Jestem spokojny i opanowany. Będę też karał graczy, którzy nie będą przestrzegali praw.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak , byłem na innych serwerach już w SAPD.

#16 2016-06-19 11:46:40

Ognista
Użytkownik

1.Wiek: 16
2.Imię: Aleksandra
3.Login: Ognistaa
4.Coś o sobie: Jestem zabawną dziewczyna i pomocna oraz pomysłowa.Lubię grać *Maniaczyć* w gry typu MTA, CS:Go. Lubię grać w piłkę nożną oraz w siatkówkę, też lubię słuchać piosenki od BaM lub  skrillex i apashe.Nie umiem za bardzo śpiewać za zawsze coś tam wyjdzie [sred]). Coż tyle odemnie [dblpt]D
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:  , ponieważ chciałabym zostać waszą policjantką jako dziewcze oraz bardzo się bym sprawowała w takich dziedzinach.
6.Dlaczego ty?:  Dlatego, że jestem doświadczona w takiej dziedzinie oraz nie potrzeba mi żadnych trenningów.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:  Tak, miałam 5 razy [dblpt])

#17 2016-06-19 12:54:11

Alin
Użytkownik
AndroidChrome 48.0.2564.95

2.Imię:Piotr
3.Login:Ali
4.Coś o sobie:Witam mam na imię Piotr mieszkam w Warszawie moje zainteresowania to:
sport,muzyka,straż,medycyna, ipt...
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:Ponieważ chciałbym zostać na tym serwerze w SAPD umniem odgrywać RL i RP  i nie tylko.Dobrze się dogaduje z innymi frankcjiami spół pracuje.
6.Dlaczego ty?:Ponieważ jestem miły wyrozumiały oraz mam szacunek.oraz oglądam serial Policjanci i policjantki też można się troche dowiedzieć.Może kiedyś jak będe dorosły to zostanę policjantem.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:Tak byłem rok na Pylife w SAPD ranga sier.sztabowy ale miałem inny nick.

Proszę o rozpatrzenie mojego podania myślę że napisałem interesująnco.

#18 2016-06-19 22:55:08

ziomal
Użytkownik

4.Coś o sobie:Chce zostać policjantem ponieważ lobię policje i mój wujek jest w policj

Wiadomość dodana po 11 h 05 min 47 s:
3.Login: ziomal

#19 2016-06-21 12:49:50

wik170
Użytkownik

1.Wiek: 15
2.Imię: Wiktor
3.Login: wik170
4.Coś o sobie: Mam na imię Wiktor mam 15 lat interesuję się piłką nożną i gram w różne gry komputerowe.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:Ponieważ chciałbym zostać policjantem i pomagać i dawać mandaty.
6.Dlaczego ty?:Chcę pomagać ludziom i rozwiązywać problemy.

Wiadomość dodana po 1 h 22 min 34 s:
ANULUJE

Wiadomość dodana po 1 h 44 min 05 s:
Jednak nie

#20 2016-06-21 19:45:26

ziomal
Użytkownik

Wiadomość dodana po 01 min 34 s:
4.Coś o sobie:Chce zostać policjantem ponieważ lobię policje i mój wujek jest w policj  lobię grać w piłkę nożną

#21 2016-06-21 21:41:40

SkazanyLis
Użytkownik

1.Wiek:  13
2.Imię  Tomek
3.Login:  SkazanyLis2003
4.Coś o sobie: Lubię grać w mta bywam codziennie na serwerze pomagam w pościgach
5.Dlaczego akurat ta frakcja? Bo lubię pomagać innym i zawsze marzyłem żeby być SAPD na tym serwerze
6.Dlaczego ty?: Ponieważ jestem ogarnięty mam duże doświadczenie jeśli chodzi o SAPD

#22 2016-06-21 21:44:36

ziomal
Użytkownik

4.Coś o sobie:Chce zostać policjantem ponieważ lobię policje i mój wujek jest w policj  lobię grać w piłkę nożną

#23 2016-06-21 22:06:55

tomcio991
Użytkownik
Windows 7Firefox 47.0

1.Wiek: 13 lat
2.Imię: Tomasz
3.Login: tomcio991
4.Coś o sobie: Mam na imię Tomek. Nawet dobrze się uczę. Bardzo lubię grać w koszykówkę i siatkówkę, lubię także jeździć na deskorolce i układać kostki 3x3 2x2 oraz inne. Bardzo lubię grać w MTA a szczególnie na fierro gaming. Lubię zwierzęta a najbardziej psy. Niestety mam problemy z wymową niektóre osoby to denerwuje a u niektórych jestem po prostu celem do pośmiewiska, ale są takie osoby którym to nie przeszkadza.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Moim zdaniem jest to jedna z lepszych frakcji na tym serwerze oraz wydaje mi się że osoby w tej frakcji są bardzo miłe i to też wpływa na mnie, że coraz bardzie przyciąga mnie do tej frakcji.
6.Dlaczego ty?: Ponieważ niestety nie miałem styczności z tą frakcją co jest dla mnie wyzwaniem [dblpt]). Jestem miły i sympatyczny myślę że dogadam się z pozostałymi pracownikami tej frakcji, można było by długo wymieniać ;D.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Niestety nie.

#24 2016-06-22 21:59:26

TheMoney
Użytkownik
Windows 8.1Chrome 51.0.2704.103

1.Wiek: 14
2.Imię: Szymon
3.Login: TheMoney
4.Coś o sobie: Mam na imię Szymon. Mam 14 lat. Interesuję się piłką  nożną. od dawna gram już w piłkę , a aktualnie gram w szkolnej drużynie piłkarskiej. Interesuję się także grami komputerowymi. w domu posiadam X-BOXA, na którym często spędzam czas . Kiedyś w internecie zobaczyłem filmik przedstawiające rozgrywki z gry GTA SA, od razu bardzo mnie to wciągneło i tak zacząłem graać w nową grę, i tak aż do dzisiaj.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:Dlatego że, jest ciekawa naprawdę fajnie się Gra w frakcji Sapd jak dla mnie zawszę uwielbiałem SAPD  jak pożnałem frakcje, zaciekawiła. Mnie i próbowałem  i tak dalej aż do teraz.
6.Dlaczego ty?: Bo myslę że znam się na tej frakcji, od dawna i myślę. Ze Wezmiecie mnie na Szasne to już was wybór.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: No A to Nie, NIe.

Z góry dziękuje za przeczytanie, pozdrawiam - TheMoney [dblpt])

#25 2016-06-23 00:27:13

Mikolaj
Użytkownik

1.Wiek:13
2.Imię:Mikolaj
3.Login:Mikolaj
4.Coś o sobie: Lubię grać w mta bywam codziennie na serwerze pomagam w pościgach
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Bo lubię pomagać innym i zawsze marzyłem żeby być SAPD na tym serwerze
6.Dlaczego ty?: jestem ogarnięty mam duże doświadczenie jeśli chodzi o SAPD

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
freebusinessclub - majnkraft - pomorskie3d - karanowi - mcforum