Witaj, na naszym serwerze MTA-RPG!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
1.Wiek: 16
2.Imię: Eryk
3.Login: Zerk0s
4.Coś o sobie: Nazywam sie Eryk. Mieszkam w Moszczenicy. Lubie uprawiac sporty i grac w gry typu RP
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Bardzo lubie gry RP a w policji chyba jest tego RP najwiecej
6.Dlaczego ty?: Tak jak wspomnialem wyzej. Jestem mily, ogarniety, nie roztrzepany lubie takze posmiac sie wraz z innymi.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak ale w innych grach takich jak arma 3
1.Wiek: 16
2.Imię: Stanisław
3.Login: Ballaz.
4.Coś o sobie: Witam,mam na imię Stanisław mam 16 lat.Interesuję się muzyką,sportami walki i motoryzacją a szczególnie ciężarówkami.Na co dzień jestem osobą spokojną,lubianą i opanowaną,lecz nie zaprzeczę że czasami się irytuje,ale szybko po tym się uspokajam i rozwiązuje problem.Lubię śmiać się,żartować i nienawidzę chamstwa w stosunku do innych osób a w szczególności do osób starszych,do których powinno odnosić się z szacunkiem .Należę do osób ambitnych,nie poddawających się z byle powodu,i dążących do celu.Moja ciekawa osoba pozwala mi umilić życie.Chętnie pomagam graczą potrzebującym mojej pomocy.Bardzo dobrze radzę sobie z każdą sytuacją,która wymaga cierpliwości i opanowania.Zawsze staram się angażować w powierzone mi cele,wykonuję je dokładnie oraz z precyzją.Jestem kulturalny i uczciwy w stosunku do moich rówieśników.Myślę że ludzie opisują mnie pozytywnie,i mam nadzieję że będę mógł udowodnić swoją osobowość w tak poważnej i odpowiedzialnej frakcji,jaką jest ASAPD.Ze swojej strony chciałbym dodać,że jeżeli uda mi się dostać do tej frakcji,postaram się z całych sił,aby SAPD mógło funkcjonować w porządku w jakim funkcjonuje do tej pory,i w miłej atmosferze
5.Dlaczego akurat ta frakcja?:Ponieważ chcę spróbować czegoś innego,odpowiedzialnego i ciekawego,może jeszcze nie byłem w żadnej frakcji,lecz szybko się uczę oraz jestem opanowany.Często robię wypadki i obserwuję pracę SAPD na serwerze,z czego bardzo mi się podoba i jest bardzo interesujące.Chciałbym dołączyć do ASAPD ponieważ lubię odpowiedzialne zadania i cele,wiem że mi się uda to szybko opanować i udowodnię że się do tego nadaje.Szanuję tą frakcję i ludzi z nią związanych.
6.Dlaczego ty?: Myślę że można mi zaufać.Zawsze staram się wykonywać powierzone mi zadania w 100%.Nie jestem tak zwanym "odwalaczem",potrafię się zachować i wprowadzam luźną atmosferę wokół siebie.Moim zdaniem zasługuje na pozycję w ASAPD,przede wszystkim dlatego,że jestem osobą dorosłą,odpowiedzialną i punktualną,z czego na co dzień w pracy się tego ode mnie wymaga.Bardzo szybko się uczę i dostosowuję do panujących zasad i norm przystosowanych do określonych zadań.
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak
1.Wiek:13
2.Imię: Adrian
3.Login: Neter098
4.Coś o sobie: Lubię grać w MTA i grać w gry na pc też grać w piłkę.
5.Dlaczego akurat ta frakcja?: Bo tu najwięcej się dzieje i najlepiej mi sie gra na tej frakcji i lubie też się bawić w policje na rowerze.
6.Dlaczego ty?: bo mam dużo pomysłów na akcje naprzykład atak na bank i alarm bombowy .
7.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: nie ale chce spróbować jak to jest grać w frakcji sapd to moje ulubiona frakcja.
Strony: Poprzednia 1 2